Полит дебаты

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Полит дебаты » СНГ » Новости России


Новости России

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

http://gordonua.com/news/worldnews/posl … 80548.html

После массовых задержаний в России немецкие политики обсуждают возможный бойкот ЧМ 2018

Немецкие политики считают, что болельщики воздержатся от поездки в Россию во время проведения чемпионата мира по футболу в 2018 году из-за негативной ситуации с правами человека в стране.

2

Росія це країна, яка постійно з кимось воює, як оті вискачки.

3

Все крупные страны стремятся показать свое превосходство друг перед другом.

4

Если меня что-то интересует, то я просто перехожу на новостной портал https://zk.kz/ казахстана Zerkalo , и там читаю нужную мне информацию. Всегда интересно , доступно и просто. Для тех кто стремится быть в курсе всех последних событий это идеальный вариант.

5

Дуже вам вдячний за створення такої важливої тематики, бо саме новини на сьогоднішній день відіграють дуже важливу роль у нашому житті, завдяки ним ми можемо бути в курсі подій. Та і загалом, наразі новини складають значну частину нашого життя, саме тому треба використовувати якісний новинний портал, котрий зможе завжди надавати тільки перевіренні та актуальні новини. Мені пощастило, коли я натрапив на https://politanaliz.com.ua/ – ваш провідний партнер у світі аналізу політичних подій в Україні. Котрий розкриває всю політичну діяльність на теренах нашої країни, а також за її межами. Та і загалом, їх команда експертів пропонує вам різноманітні матеріали, які допоможуть вам отримати об'єктивне уявлення про політичний ландшафт нашої країни. Вони активно стежать за різними точками зору, дозволяючи нам зрозуміти складні процеси, що відбуваються в Україні, таким чином, завдяки їх праці, я завжди знаходжуся в інформаційному просторі.


Вы здесь » Полит дебаты » СНГ » Новости России